Házhozszállítás PDF Nyomtatás Email
Szállítási és fizetési feltételek:

Jelenleg bankártyával történő fizetés nem lehetséges áruházunkban, a rendelés összegét kézhezvételkor a futárnak kell átadni.


Fizetési mód: Futárszolgálat (5 munkanapos):

5 kilogrammig 2000 forint,

10 kilogrammig 2400 forint az utánvétel,

20 kilogrammig 2800 forint,

30 kilogrammig 3700 forint az utánvételi dij.

Egy csomag maximum 30 kilogrammot tartalmazhat.

Ha ennél nehezebb a csomag, akkor azt csak két csomagban tudjuk küldeni

Fagyasztott és hűtött árut nem szállítunk.
BELÉPÉS A WEBSHOPBA!

Felhasználási feltételek

A boltra vonatkozó felhasználási feltételeket találja ezen az oldalon.

Örömmel üdvözöljük a http://www.tokyoplaza.hu Webáruház vásárlói között. Kérjük, mielőtt megrendelését elküldené az alábbiakat szíveskedjen alaposan átolvasni.
Az eladó adatai
JU YOUNG KFT.
Cím: 1025 Bp. Törökvész út 87-91

Cégjegyzékszám: 01-09-729871
Adószám: 13332471-2-41
Csomagküldő kereskedelmi tevékenység nyilvántartási szám: 4947/2005
Telefonszám: 06-413-19-06, 06-30-851-6498

 1. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK, FELTÉTELEK:
  1. A http://www.tokyoplaza.hu Webáruházban történő vásárlás elektronikus úton történik, Interneten keresztül a http://www.tokyoplaza.hu/ webcímen. Amennyiben a keresett termék nem található meg Internetes áruházunkban, úgy e-mailen, telefonon érdeklődhet, illetve rendelését is leadhatja.
  2. A http://www.tokyoplaza.hu Webáruházban mindenki vásárolhat, aki érvényes regisztrációval rendelkezik, és a rendeléssel egyidejűleg elfogadja jelen üzletszabályzatot, és magára nézve azt kötelező jellegűnek ismer el.
 2. REGISZTRÁCIÓ (a regisztrációról bővebben)
  1. A http://www.tokyoplaza.hu Webáruház bármely szolgáltatásában korábban már regisztrált felhasználók ugyanazzal az azonosítóval vásárolhatnak, mint amit ott megadtak. Regisztráció ebben az esetben nem szükséges.
  2. Amennyiben a vásárló a http://www.tokyoplaza.hu Webáruház egyetlen szolgáltatásában sincs regisztrálva, a vásárlást megelőzően pontos adatok megadásával ki kell töltenie a regisztrációs űrlapot.
  3. Bármelyik jelentkezési lapot, amelyik téves vagy nem valós adatot tartalmaz, érvénytelennek nyilvánítjuk, és a Ju Young Kft. semmilyen formában nem vállal felelősséget a hibás adatokból eredendő téves teljesítésért. Az ebből eredő kár megtérítését azonban követelheti a hibás adatot megadó vásárlótól.
 3. A BEMUTATOTT TERMÉKEK
  1. A vásárolt áruk jellemzőit a konkrét árucikk információs oldalából tudhatja meg részletesen.
  2. A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett ár, amely tartalmazza az ÁFÁ-t is.
 4. GARANCIA, SZAVATOSSÁG
  1. Az eladó az általa eladott árukra terméktípusoktól függően, eltérő, a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. A vevő hibás teljesítés esetén haladéktalanul jelezze (e-mail, telefon) a hibát, a hiba felismerése után és közölje szavatossági igényét.
  2. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Polgári Törvénykönyvben foglaltak az irányadóak.
  3. Az egyes termékekre vonatkozó szavatossági és jótállási feltételek tekintetében speciális rendelkezések találhatóak az egyes termékcsoportokra vonatkozó rendelkezések között, illetve az egyes termékek mellett.
  4. A http://www.tokyoplaza.hu Webáruházban kizárólag új termékek kerülnek értékesítésre.
  5. Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben javítja, illetve cseréli ki, ha annak hibája bizonyítottan az eladó hibájából ered.
 5. RENDELÉS ÉS SZÁLLÍTÁS (a rendelésről bővebben)
  1. A http://www.tokyoplaza.hu Webáruházban történt rendeléssel a vásárló kijelenti, hogy megismerte és elfogadja jelen üzletszabályzatot, tisztában van a rendelés menetével, a termék jellemzőivel és árával.
  2. A http://www.tokyoplaza.hu Webáruházban történt vásárlást követően a vásárló a szállítással kapcsolatos lehetőségek (Postázásra vonatkozó feltételek-menüpont) közül a rendelés leadása során választja ki a számára megfelelőt. A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a vásárló az ezen az oldalon található mezőket maradéktalanul kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a Ju Young Kft. felelősséget nem vállal.
  3. Terméket külföldre nem áll módunkban szállítani.
  4. Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, ennek tényéről a szállító értesítést hagy, majd egy alkalommal ismét kísérletet tesz a csomag kiszállítására.
 6. A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGA
  1. A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőző 24 órán belül a vásárlástól elállni. Ezt az igényét írásban jelezheti e-mailen vagy faxon a Ju Young Kft. ügyfélszolgálatán. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselés nem terheli.
 7. A FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA
  1. A http://www.tokyoplaza.hu Webáruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.
  2. A Ju Young Kft. semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:
   1. Az Interneten küldött és / vagy fogadott bármilyen adat.
   2. Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a http://www.tokyoplaza.hu Webáruház akadálytalan működését és a vásárlást.
   3. Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.
   4. Bármely levél - függetlenül attól hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett -, de főleg bármilyen adat elvesztése.
   5. Bármely szoftver nem megfelelő működése.
   6. Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.
  3. A Ju Young Kft. nem felelős semmilyen alapon, semmilyen közvetett vagy közvetlen kárért, ami a http://www.tokyoplaza.hu Webáruházhoz való csatlakozás miatt a vásárlónál következett be.
  4. A résztvevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.
  5. Egyedül a vásárló felelős a http://www.tokyoplaza.hu Webáruházhoz való kapcsolódásáért és a http://www.tokyoplaza.hu Webáruházban való vásárlásért.
  6. A Ju Young Kft. nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az ő érdekkörében merül fel.
  7. A Ju Young Kft. bármikor szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt. A változás a http://www.tokyoplaza.hu Webáruházban történt megjelenés időpontjától lép hatályba.
  8. A Ju Young Kft. bármikor szabadon módosíthatja a vásárlás feltételeit és szabályait és / vagy a http://www.tokyoplaza.hu Webáruházat, bármikor, értesítési és bárminemű kötelezettség nélkül arra nézve, hogy megindokolja a döntés helyességét, és a Ju Young Kft. nem vonható felelősségre, ha így tesz.
  9. Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor a módosítás online megtalálható a http://www.tokyoplaza.hu Webáruházban. Bármely vásárlónak, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.
  10. Abban az esetben, ha a vásárló bármilyen formában megsérti a szabályokat, a Ju Young Kft. szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását és a vevő nem jogosult kifogást emelni a döntés ellen és kártérítést követelni.
 8. SZEMÉLYES ADATOK
  1. A résztvevők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Minden vásárlónak joga van elérni, helyesbíteni vagy törölni bármely vagy akár az összes általa megadott információt, adatot.
  2. A Ju Young Kft. a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetve alvállalkozóinak átadja. Az alvállalkozók a Ju Young Kft által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.
  3. Külön rendelkezés hiányában a Ju Young Kft. a regisztrációnál megadott e-mail címen a későbbiekben tájékoztat akcióiról és újdonságairól.
 

Kosár tartalma

Ugrás a kosárhoz
Jelenleg üres a bevásárlókosara.
teapot.jpgA teaivás szertartás, ha azzá teszed, így önmagában is relaxációs folyamat. Elkészítése, elkortyolása, vagy a teázás közbeni beszélgetés, megpihenés az idő megállítása néhány gazdag percre?.
Folytatás...
 
gohan.jpgA rizs szénhidrát, melynek a napi egyensúly megtartásához 50-60 %arányban kell részt vennie a táplálkozásban.
Folytatás...
 
asian_food.jpgA keleti konyha ugyanazt a célt szolgálja, mint összességében a keleti életforma, tudatos egészségőrzést. A természettel összhangban csak a természet mozdulataiban lehet élni? ilyen mozdulat az étkezés.
Folytatás...
 
Az ázsia nőknél alacsonyabb a csontritkulás okozta csonttörések száma, pedig kisebb testalkatúak és kevesebb tejterméket,kálciumot fogyasztanak.
Folytatás...