PDF Nyomtatás Email
10421_ginzeng_ital_120ml.jpg
Általában 6-7 éves korában szedik és porrá őrlik a ginszeng gyökeret. A ginszengnek több fajtája létezik, a koreai ginszenget amiből italunk készül, erős szellemi, lelki, fizikai megterhelés esetén ajánlják. Mivel a ginszeng vadon szinte alig található, így a gyógynövényt farmokon termesztik. Talán ezért is, de Ázsia keleti részein, egy idősebb vadon szedett ginszeng rendkívül értékes nagy tiszteletben tartott ajándéknak számít. Köztudott hogy a gyógynövények, koffeintartalmú élelmiszerrel együtt fogyasztása csökkenti a hatását, ez a ginszengnél fokozottan érvényes.

Mindezek figyelembe vételével miért ne innál kávé helyett ebből az egészséges, eredeti koreai, fehér ginszengből készült italból?ginseng3.jpg


Ginszeng
 
< Előző   Következő >

Kosár tartalma

Ugrás a kosárhoz
Jelenleg üres a bevásárlókosara.
teapot.jpgA teaivás szertartás, ha azzá teszed, így önmagában is relaxációs folyamat. Elkészítése, elkortyolása, vagy a teázás közbeni beszélgetés, megpihenés az idő megállítása néhány gazdag percre?.
Folytatás...
 
gohan.jpgA rizs szénhidrát, melynek a napi egyensúly megtartásához 50-60 %arányban kell részt vennie a táplálkozásban.
Folytatás...
 
asian_food.jpgA keleti konyha ugyanazt a célt szolgálja, mint összességében a keleti életforma, tudatos egészségőrzést. A természettel összhangban csak a természet mozdulataiban lehet élni? ilyen mozdulat az étkezés.
Folytatás...
 
Az ázsia nőknél alacsonyabb a csontritkulás okozta csonttörések száma, pedig kisebb testalkatúak és kevesebb tejterméket,kálciumot fogyasztanak.
Folytatás...